logo
dividerآرشیو دستاوردهای مهمdividerافزایش عملکرد اندام های هوایی و ماده موثره استویوزاید در گیاه استویا
افزایش عملکرد اندام های هوایی و ماده موثره استویوزاید در گیاه استویا
افزایش عملکرد اندام های هوایی و ماده موثره استویوزاید در گیاه استویا

میزان شکر مصرفی برای یک فرد عادی می بایست 18/5 کیلوگرم در سال باشد در حالیکه در ایران این مقدار حدود 29 کیلوگرم در سال به ازای هر فرد است.لذا لازم است که مصرف اضافی با شیرین کننده‏های طبیعی دیگر جایگزین شود. بکارگیری علوم جدید در زمینه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی، استخراج و استحصال شیرین کننده ها از گیاه استویا  را کاملاً اقتصادی نموده است. شیرین کنندگی این محصول که بطور کامل از منابع طبیعی منشا می گیرد 300 تا 350 برابر شکر است.  این شیرین کننده بدون کالری بوده و هیچگونه عوارض جانبی از آن گزارش نشده است. درحال حاضر این شیرین کننده ها از خارج از کشور وارد می شوند. باتوجه به اهمیت موضوع پژوهشکده با راهبرد کارامدسازی اقدام به اجرای برنامه افزایش عملکرد اندام های هوایی و ماده موثره استویوزاید در گیاه استویا نموده است.

منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها
© تمامی حقوق برای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک