dividerآرشیو اخبارdividerبرنامه جامع هالوفیت مبنا (سالیکورنیا)
برنامه جامع هالوفیت مبنا (سالیکورنیا)

در حال حاضر 800 میلیون هکتار از اراضی دنیا تحت تأثیر شوری است و منابع آب شیرین به کم تر از 2,5 % در دنیا کاهش یافته است. با توجه به مشکلات تغییرات اقلیم، متاسفانه بخش عظیمی از اراضی و آب های کشور به سمت شور شدن پیش می روند و براساس اعلام سازمان خواروبار جهانی در سال 2000 میلادی وسعت خاک های شور ایران با شوری متوسط حدود 25/5 میلیون هکتار و  با شوری بالا در حدود  8/5 میلیون هکتار است.  بازار علوفه و خوراک دام کشور حدود 11 میلیارد دلار است که در حدود 60 % آن خارج از کشور وارد می شود. کشت و تولید گیاهان هالوفیت در مناطق و آب های شور به عنوان یک راهبرد کارآمدسازی برای تولید علوفه، جلوگیری از طوفان ریزگردها، تولید روغن و سایر فراورده های زیستی مناسب است.

منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها